Toldos Alsina Toldos Alsina Toldos Alsina

Condicions d'ús

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), TOLDOS ALSINA SL informa que és titular del lloc web www.toldosalsina.com. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, TOLDOS ALSINA SL informa de les següents dades:

El titular d'aquest lloc web és TOLDOS ALSINA SL, amb CIF B65455990 i domicili social en PI Valldegata C / DRAPER 15 08350, ARENYS DE MAR (BARCELONA), inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 42325, foli 36, full 403821. CIF B-65455990, l'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: info@toldosalsina.com.

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de TOLDOS ALSINA SL confereix la condició d'usuari, per la qual s'accepten, des de la navegació pel lloc web de TOLDOS ALSINA SL, totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de TOLDOS ALSINA SL proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:

- La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis facilitats per TOLDOS ALSINA SL per l'accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.

- L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per TOLDOS ALSINA SL contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

TOLDOS ALSINA SL no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

TOLDOS ALSINA SL declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, TOLDOS ALSINA SL no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l'usuari.

MODIFICACIONS

TOLDOS ALSINA SL es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d'ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), TOLDOS ALSINA SL informa als usuaris del seu lloc web que les dades personals recollides per l'empresa, mitjançant els formularis facilitats a les seves pàgines , seran introduïts en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de TOLDOS ALSINA SL, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts.

Així mateix, TOLDOS ALSINA SL informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a l'adreça: PI Valldegata C / DRAPER 15 08350, ARENYS DE MAR (BARCELONA).

Mentre l'usuari no comuniqui el contrari a TOLDOS ALSINA SL, aquesta s'entendrà que les seves dades no han estat modificades, que l'usuari es compromet a notificar a TOLDOS ALSINA SL qualsevol variació i que TOLDOS ALSINA SL té el consentiment per utilitzar-los a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

TOLDOS ALSINA SL per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de TOLDOS ALSINA SL. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, serà d'aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de TOLDOS ALSINA SL.

L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de TOLDOS ALSINA SL. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L'usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de TOLDOS ALSINA SL.

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

TOLDOS ALSINA SL es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l'incompliment de les presents condicions.

La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts poden sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte. TOLDOS ALSINA SL té el seu domicili a BARCELONA, Espanya.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador pot, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció pot ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació x