Toldos Alsina Toldos Alsina Toldos Alsina

RECOMANACIONS

ESTALVI ENERGÈTIC I ECONÒMIC

Estudis contrastats demostren que usant un tendal com sistema de protecció solar estalviem energia i, com a conseqüència, també estalviem diners.
• La radiació d'energia solar tèrmica que arriba a l'interior del nostre habitatge disminueix fins a en un 80 %.
• Evitem el consum excessiu de climatitzadors, proporcionant un important estalvi d'energia alhora que es millora el seu funcionament.
• A més d'afavorir a la nostra economia, l'ús d'un tendal, contribueix a evitar la contaminació mediambiental, ja que es redueixen les emissions de CO2 .

Les lones de disseny per a tendal SAULEDA, ens protegeixen de la incidència dels raigs ultravioletes. Actuen dispersant, absorbint i reflectint els UV, evitant que penetrin a través del teixit i d'aquesta manera impedint el contacte directe amb la pell. La protecció és gradualment superior o inferior en funció de la intensitat dels colors.

CONSELLS PER AL MANTENIMENT DEL SEU TENDAL

La qualitat dels productes LLAZA, juntament amb algunes recomanacions, contribueixen a l'òptim funcionament i major durabilitat del tendal:
La funció bàsica d'un tendal és la de protecció solar i creació d'espais de confort i intimitat. És per això que ha de recollir-se en cas de condicions meteorològiques adverses: pluja, neu, vent... Un sistema automatitzat, amb sensors de sol, vent i/o pluja, a part de facilitar l'accionament del tendal, proporciona una major comoditat i seguretat a la instal•lació.
Verifiqui sempre que no existeixi cap obstacle que impedeixi la funció d'obertura o tancament del tendal. No forçar mai el tendal.

Per netejar el tendal:
Aspirar la lona i els mecanismes per evitar acumulacions de pols. Si el tendal requereix una neteja més profunda, utilitzi un drap humit amb aigua clara i una mica de sabó (no utilitzi productes químics o abrasius) Segueixi les recomanacions i els consells del fabricant i del seu instal·lador.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador pot, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció pot ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació x